Termeni de utilizare

Acești termeni și condiții ("Acord") stabilesc termenii și condițiile generale ale utilizării de către dvs. a site-ului web ("Site-ul web" sau "Serviciul") și oricare dintre produsele și serviciile sale conexe (denumite colectiv "Servicii"). Prezentul Acord este obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. ("Utilizator", "dvs." sau "al dvs.") și ("", "noi", "nouă" sau "al nostru"). Dacă încheiați acest Acord în numele unei companii sau al unei alte entități juridice, declarați că aveți autoritatea de a obliga o astfel de entitate entitate la prezentul Acord, caz în care termenii "Utilizator", "dvs." sau "al dvs." se referă la o astfel de entitate. Dacă nu aveți o astfel de autoritate sau dacă nu sunteți de acord cu termenii prezentului Acord, nu trebuie să accepte prezentul Acord și nu poate accesa și utiliza Site-ul și Serviciile. Prin accesarea și utilizarea Site-ului și a Serviciilor, confirmați că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să respectați termenii prezentului Acord. Recunoașteți că acest Acord este un contract între dvs. și , chiar dacă este electronic și nu este semnat fizic de dvs. și guvernează utilizarea de către dvs. a site-ului web și a serviciilor.

Conturi și calitatea de membru

Dacă creați un cont pe site-ul web, sunteți responsabil pentru menținerea securității contului dvs. și sunteți pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc în cadrul contului și orice alte acțiuni întreprinse în legătură cu acesta. Putem, dar nu avem nicio obligație, să monitorizăm și să examinăm conturile noi înainte de a vă putea conecta și de a începe să utilizați Serviciile. Furnizarea de informații de contact false de orice fel poate duce la închiderea contului dvs. Trebuie imediat să ne notificați cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dvs. sau orice alte încălcări ale securității. Nu vom fi răspunzători pentru niciun act sau omisiune din partea dvs., inclusiv orice daune de orice fel suferite ca urmare a unor astfel de acte sau omisiuni. Putem să suspende, să dezactiveze sau să șteargă contul dvs. (sau orice parte a acestuia) dacă stabilim că ați încălcat orice prevedere a prezentului Acord sau că comportamentul sau conținutul dvs. ar tinde să ne afecteze reputația și bunăvoința. Dacă vă ștergem din motivele de mai sus, nu vă puteți reînregistra pentru Serviciile noastre. Este posibil să vă blocăm adresa de e-mail și adresa de protocol Internet pentru a împiedica înregistrarea ulterioară.

Conținutul utilizatorului

Nu deținem date, informații sau materiale (colectiv, "Conținut") pe care le trimiteți pe site-ul web în cursul utilizării Serviciului. Veți fi singurul responsabil pentru acuratețea, calitatea, integritatea, legalitatea, fiabilitatea, adecvarea și proprietatea intelectuală sau dreptul de utilizare a întregului Conținut trimis. Putem monitoriza și revizui conținutul de pe site-ul web trimis sau creat folosind serviciile noastre de către dvs. Ne acordați permisiunea de a accesați, copiați, distribuiți, stocați, transmiteți, reformatat, afișați și efectuați Conținutul contului dvs. de utilizator numai după cum este necesar în scopul furnizării Serviciilor către dvs. Fără a limita niciuna dintre aceste declarații sau garanții, avem dreptul, dar nu obligația, să refuzăm sau să eliminăm, la discreția noastră, orice Conținut care, în opinia noastră rezonabilă, încalcă oricare dintre politicile noastre sau este în orice fel dăunător sau inacceptabil. Cu excepția cazului în care se specifică în mod specific permisă de dvs., utilizarea de către dvs. a site-ului web și a serviciilor nu ne acordă licența de a utiliza, reproduce, adapta, modifica, publica sau distribui Conținutul creat de dvs. sau stocat în contul dvs. de utilizator pentru scopuri comerciale, de marketing sau orice scop similar.

Backup

Nu suntem responsabili pentru conținutul care se află pe site. În niciun caz nu vom fi trași la răspundere pentru pierderea oricărui conținut. Este responsabilitatea dvs. exclusivă să mențineți o copie de rezervă adecvată a conținutului dvs. Fără a aduce atingere În anumite ocazii și în anumite circumstanțe, fără absolut nicio obligație, este posibil să putem restaura unele sau toate datele dvs. care au fost șterse de la o anumită dată și oră când este posibil să fi făcut copii de rezervă ale datelor pentru noi înșine Scopuri. Nu garantăm că datele de care aveți nevoie vor fi disponibile.

Deși site-ul web și serviciile se pot conecta la alte resurse (cum ar fi site-uri web, aplicații mobile etc.), nu implicăm, direct sau indirect, nicio aprobare, asociere, sponsorizare, aprobare sau afiliere cu niciun fel resursă conectată, cu excepția cazului în care se specifică în mod specific aici. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea și nu garantăm ofertele niciunei companii sau persoane fizice sau conținutul resurselor acestora. Nu ne asumăm niciun responsabilitatea sau răspunderea pentru acțiunile, produsele, serviciile și conținutul oricăror alte terțe părți. Ar trebui să examinați cu atenție declarațiile legale și alte condiții de utilizare a oricărei resurse pe care o accesați printr-un link de pe Site-ul web. Conectarea dvs. la orice alte resurse din afara site-ului se face pe propriul risc.

Limitarea răspunderii

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, afiliații, directorii, funcționarii, angajații, agenții, furnizorii sau licențiatorii săi nu vor fi în niciun caz răspunzători față de nicio persoană pentru orice acțiune indirectă, incidentală, specială, punitivă, acoperirea sau daunele pe cale de consecință (inclusiv, dar fără a se limita la, daune pentru profituri pierdute, venituri, vânzări, fond comercial, utilizarea conținutului, impact asupra afacerii, întreruperea activității, pierderea economiilor anticipate, pierderea oportunității de afaceri) Cu toate acestea, în conformitate cu orice teorie a răspunderii, inclusiv, fără limitare, contract, prejudiciu, garanție, încălcarea obligației legale, neglijență sau altfel, chiar dacă partea responsabilă a fost informată cu privire la posibilitatea unor astfel de daune sau ar fi putut prevedea astfel de daune. În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, răspunderea agregată și a afiliaților, funcționarilor, angajaților, agenților, furnizorilor și licențiatorilor săi în legătură cu serviciile va fi limitat la o sumă nu mai mare de un dolar sau la orice sume plătite efectiv în numerar de către dvs . pentru perioada anterioară de o lună anterioară primului eveniment sau eveniment care dă naștere unei astfel de răspunderi. Limitările și Excluderile se aplică și în cazul în care această măsură reparatorie nu vă compensează pe deplin pentru orice pierderi sau eșecuri ale scopului său esențial.

Mai multe informații pot fi găsite în declarația de declinare a responsabilității

Modificări și amendamente

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul Acord sau termenii săi referitori la Site și Servicii în orice moment, la discreția noastră. Când o vom face, vom posta o notificare pe pagina principală a site-ului web. De asemenea, vă putem notifica în alte modalități la discreția noastră, cum ar fi prin informațiile de contact pe care le-ați furnizat.

O versiune actualizată a prezentului Acord va intra în vigoare imediat după publicarea Acordului revizuit, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Utilizarea în continuare a site-ului web și a serviciilor după data intrării în vigoare a Acordului revizuit (sau orice alt act specificat la acel moment) va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări.

Acceptarea acestor termeni

Recunoașteți că ați citit acest Acord și sunteți de acord cu toți termenii și condițiile sale. Prin accesarea și utilizarea Site-ului și a Serviciilor, sunteți de acord să respectați prezentul Acord. Dacă nu sunteți de acord să respectați termenii acestui lucru Sunteți de acord, nu sunteți autorizat să accesați sau să utilizați site-ul web și serviciile.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau reclamații cu privire la acest Acord, vă încurajăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos:

Strada Victoria 26, Băile Felix 417500, România

+40 21 939 3111

[email protected]